פותחים שולחן: שולחנות שאפשר לפתוח לקראת ארוחה רבת משתתפים

פותחים שולחן: שולחנות שאפשר לפתוח לקראת ארוחה רבת משתתפים

תקופת החגים גדושה במפגשים קולינריים לכל המשפחה סביב השולחן. תרבות האירוח האופיינית לחגי תשרי שמה את שולחנות האוכל במרכז הבמה. זה הזמן הטוב ביותר להתחדש בשולחן, ולהכיר אלטרנטיבות, חידושים וטרנדים לשולחן פרקטי, מעוצב והעיקר: שיהיה חגיגי

פינת האוכל היא "מדורת השבט"

ארוחת החג כבר ממש מעבר לפינה, ואם אתם בין המארחים – אל תשאירו את עיצוב שולחן החג לרגע האחרון, הרי הייתם רוצים ליצור אווירת חג בלתי נשכחת שהמשפחה והחברים ידברו עליה עד לחג הבא.

עונת החגים בכללה היא הזמן להתחדש ולבלות הרבה עם המשפחה סביב שולחן האוכל. בתרבות הישראלית, פינת האוכל היא "מדורת השבט", המקום בו המשפחה יושבת לאכול יחד ומארחת במיוחד בחגים ובסופי שבוע.

אז איך בוחרים שולחן אוכל? 

חתיך בעבודת יד

גלריית זהבי מציעה שולחן עץ שניתן להגדלה עד לאורך של 380 ס"מ ניתן לאכול סביבו בנוחות 16 סועדים.

השולחן עוצב ע"י אומן בעבודת יד, חלקו העליון עשוי בטון אדריכלי ומעליו שרטוט בעבודת יד בצורה ספירלה בגימור פטינה.

מידות השולחן: 2.80 מטר אורך על 1.10 מטר רוחב במצב פתוח: 3.80 מטר אורך על 1.10 מטר רוחב.

לשולחן הותאם כסא עשוי עץ אלון טבעי צבוע בגוון פחם מושב בבד פשתן.

מחיר השולחן: 22,000 שקל. מחיר הכיסא: 2,490 שקל (כרגע במחיר מבצע 1,700 שקל). להשיג בגלריית זהבי | ההגנה 26 ראשון לציון. https://zehavihome.co.il/staging

גלריית זהבי, 22,000 שקל (צילום: איתי סיקולסקי, עיצוב אורלי בקשי)

לינק לכתבה המלאה >> https://did.li/A5grl

Powered By Elektro